miercuri, 20 octombrie 2010

Not another bad hair day!






Nice to see you again >:D<
Dupa cum ati putut observa intr-o postare anterioara, am parul destul de lung, ceea ce-mi da o bataie de cap in plus. Este greu de pieptanat, se incurca repede, se usuca greu, nu orice sampon ii prieste...stuff like that.
De aceea, m-am hotarat sa fac un post despre ce produse am folosit si le pot recomanda cu incredere.
In primul rand, nu m-am vopsit niciodata si nici nu am folosit vreun nuantator. Culoarea lui naturala este un saten mai inchis. Nu am incercat niciodata niciun sampon nuantator; desi as fi vrut sa ma mai deschid un pic la culoare.

Ca tips-uri pentru produsele de ingrijire folosite aleg Head & Shoulders, L'Oréal Kerastase si Clairol Renewal 5X. Ultimul l-am folosit acum un an si l-am achizitionat din strainatate intr-o excursie. Auzisem ca era bun si am vrut sa-l testez. Nu stiu exact daca se mai gaseste la noi; totusi, daca aveti vreodata posibilitatea sa-l achizitionati, go for it!!!!

De la L'oreal am mai folosit si o masca pentru volum; se termina cam repede pentru ca dehh! trebuia sa aplic foarte mult.

Cum imi place sa-l coafez? Vestitele "moate" sunt salvarea mea:D E prea lung si ondulatorul da gres de fiecare data, asa ca a trebuit de prin clasa a 10-a sa gasesc o solutie...


Ce nu folosesc pentru ca mi se pare ca nu ajuta la nimic e Pantene Pro-V, Wash and Go sau Nivea. Si nici Syoss!!! Oricata reclama i-ar face...Am incercat, dar nu observ nimic extraordinar.

De asemenea, iau vitamine foarte mult si il spal o data pe saptamana. Masti foarte multe, Nopatea dorm cu el impletit si in rest, il las liber sau arajat in diferite coafuri.

Am postat o poza cu Gisele pentru ca pur si simplu ador cum ii este aranjat parul :X:X:X daca are cineva vreo idee cum l-as putea face si eu asa, as fi deosebit de recunoscatoare daca mi-ar impartasi-o!

That's all! <3

Sper ca v-a placut. Daca veti intrebari, lasati-le intr-un comment si va voi raspunde ulterior!

5 comentarii:

  1. Sunt tare curioasa, cum mai exact il pui "pe moate"? :D As vrea si eu sa incerc, imi place mult cum arata la tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac la nebunie buclele tale :X

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: eu nu folosesc moate de hartie!!!! nu sunt deloc indicate, datorita asprimii! folosesc servetele de bucatarie care absorb apa si elastice taiate ca sa le pot lega la capat.
    trebuie sa ai parul pieptanat si de preferinta umed un pic, ca sa stea mai frumos!
    Ia o suvita subtire de par si infasoara servetelul in jurul ei astfel incat sa obtii forma literei V si ruleaza parul pe aceasta pana la radacina. Legi apoi capetele elasticului printr-un nod. Procedezi la fel pentru restul capului!

    Servetelul trebuie impaturit in jurul elasticului. Daca ti se pare prea complicat sau nu am explicat bine, te rog spune-mi si voi incerca sa postez o poza mai edificatoare.

    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. buna, te rog mult da-mi un email pe unghiiperfecte38@gmail.com cu numele si adresa ta sa iti pot trimite cadoul surpriza. Am incercat sa gasesc emailul tau pe aici dar fara noroc se pare :). Multumesc frumos , cu drag , ioana

    RăspundețiȘtergere

Chat session:D